JÁTSZÓTÉR SZERELÉSI INFORMÁCIÓK

 


A szereléssel kért játszóterek, modulok szállítási ideje jelenleg 1-2 hét a rendelés leadásától számítva.

Csak méretre vágást kérve 1 hét. Szálanyagban kérve 1 hét. (Festés plusz 5 nap)

A játszótereket a helyszínen szereljük össze. A szerelés általában 3-4 órát vesz igénybe egy torony esetén. 

A szerelés nélkül kért játszótereket 2-3 héten belül tudjuk kiszállítani, vagy 1-2 héten belül átvehetőek Halásztelken, egyeztetést követően. A festéssel kért játékok plusz 4-5 nappal hosszabb átvételt jelenthetnek.

 

Faanyag típusa: impregnált alapkezelt borovi fenyő, külön kezelni nem szükséges (festeni javasolt). A COALAND márka csak szerelve rendelhető, a JUNGLE GYM márka rendelhető szálanyagban vagy méretre vágva is a saját kezű összeszereléshez. Az oszlopok keresztmetszete 9x9 cm. (At Adventure játékok oszlopainak alap keresztmetszete 7x7 cm)

Kérhető opciók: Külön opcióként kérhető festés (Supralux kültéri lazúr színskálából), tetőmagasítás, homokozó fedél, homok, illetve homokozó padocska is.

Az opció felárak minden játék mellett a kiválasztáskor láthatóak.


A festék színt a rendelés leadáskor a megjegyzés rovatba be lehet írni ha már ismert, de későbbi egyeztetésel is megadható.  ANTRACIT és FENYŐ színben is kérhető az alábbiakon kívöl.

Telepítés: A játékok szereléssel kért ára tartalmazza a beállítás, telepítés költségét is. Normál esetben gyepszőnyeg (füvesített kert esetén) a tornyokat külön a talajhoz rögzíteni nem szükséges. Hintamodullal vagy mászó modulokkal kombinált játszóterek esetén javasoljuk a földhorgonyos rögzítést a játék esetleges kilengése miatt. Ideális rögzítés torony és hintamodul kombinációja esetén a 6db földhorgony választása: 4db a  torony négy oszlopához, 2db a hintalábak rögzítéséhez.

Az összeszerelés ára tartalmazza a lerögzítési munkát is.

A szerelési munkára és anyag meghibásodásra 1 év jótállást biztosítunk.

Szállítás: A saját gépjárművünkkel történő kiszállítás költségét az oldalunkon leadott rendelés/ajánlat nem tartalmazza. Ennek összege a pontos távolságot követően kerül megállapításra. A szállítási díj 200Ft/km Halásztelektől számítva. (csak odafele kérjük!). (Pl Szolnok - Budapest 100km = 20.000Ft)

A kiegészítő termékek, egyéb termékeink szállítását a GLS futárszolgálattal végezzük 40kg-ig. Gumilap burkolatot és külön csúszdát nem tudunk GLS-el küldeni.

 

Fizetés: A megrendelés összege a kiszállítást/szerelést követően egy összegben készpénzben fizetendő munkatársunknak, vagy előre utalással is rendezhető. Az utalási adatokat a kiszállítás előtt elküldjük.

A feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a 27% Áfát.


Webáruház készítés
argep.hu