Közterületi hintacsukló

Közterületi hintacsukló
3 500 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Közterületi hintacsukló

Közterületi hintamodulhoz alkalmazható köztéri hintacsukló a hintaülőkék felszereléséhez. Hintaszáranként külön kell rendelni.

Ezt a hintacsuklót ajánljuk minden hintához, mászókötélhez és egyéb termékünkhöz, ahol fához kell rögzíteni a hintát.

A hintacsukló kialakítása lehetővé teszi szögletes, kerek vagy rönk típusú fagerendáknál is az alkalmazását, mert a fagerendát átfúrva az illesztő tüskékkel könnyen beállíthatjuk a hinta irányát úgy, hogy az később se mozduljon el. A hintacsukló szárának végén 40 mm menet található, így különböző vastagságú fagerendákra is biztonságosan felszerelhető.

Közterületekre, óvodákba, iskolákba és magánkertekbe egyaránt ajánljuk.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A hintacsukló fém részei teljes egészében galvanizáltak, így nem rozsdásodnak. A műanyag csúszóbetét zsírozásával könnyű csúszást érhetünk el és kevés karbantartást igényel.

A hintacsukló szára 140 mm hosszú, melynek a végén 40 mm menetes rész. A csuklórész felett található lemezen a tüskékkel könnyen és pontosan beállíthatjuk a hintacsukló lengésirányát. A hintacsukló részét képezi 1 db fakötésű alátét és két anya is. A hintacsukló alsó patkó alakú részére az összes hintánk könnyen csatlakoztatható a seklikkel.

Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
COALAND
Cikkszám
KOZCSUKLO
Tömeg
500 g/db
Webáruház készítés
argep.hu